Vansbrokök - gediget hantverk från Dalarna sedan 1939

Vansbrokök - gediget hantverk från Dalarna sedan 1939

Vi är ett snickeriföretag som specialiserar sig på hållbara köksrenoveringar i Dalarna av högsta kvalitet.

Vår historia

Med en bakgrund inom köksrenoveringar i Dalarna med omnejd på över 75 år, har mycket förändrats sedan start, men grundprincipen om att leverera hantverksmässiga och hållbara tjänster är lika stark än idag.

Vi startade som ett familjeföretag med inriktning på trapptillverkning år 1939 av familjen Forsberg. År 1945 övergick dock fokuset till just köksinredning och så förblev det. År 2014 tog Thord Berglund över i fem år tills dagens ägare, Mattias Windahl började leda med ambitionen att tillhandahålla prisvärda och gedigna köksrenoveringar åt folket i Vansbro och resterande Dalarna.

Anlita oss för din köksrenovering i Dalarna

När du väljer att byta ditt kök i Dalarna med oss, kan du vara säker på att de interiörer vi tillverkar har bearbetats med stor omsorg och granskats ur våra detaljinriktade snickares ögon i varje del av processen. Med närproducerat virke, lokala leverantörer av material och miljövänliga färger, ser vi även till att ditt kök gynnar såväl Dalarna som planetens hälsa i stort.

Välkommen att kontakta oss på Vansbrokök! Vi hjälper dig förverkliga ditt drömkök.

Få rådgivning och offert för din köksrenovering i Vansbro med omnejd

Drömmer du om ett vackert och gediget kök som är hållbart både miljö- och kvalitetsmässigt? Vi på Vansbrokök har i över 75 år hjälpt dalafolket med kundanpassade köksrenoveringar av högsta kvalitet.

Få rådgivning och offert för din köksrenovering i Vansbro med omnejd

Boka platsbesök