Vansbro Snickeri - gediget hantverk från Dalarna sedan 1939

Vansbro Snickeri - gediget hantverk från Dalarna sedan 1939

Vi är ett småskaligt snickeriföretag som specialiserat sig på att renovera kök i Borlänge och andra orter belägna i Dalarna.

Vår historia

Vi har renoverat kök i Dalarna med omnejd i över 75 år. Mycket har förändrats sedan start, men grundprincipen om att leverera hantverksmässiga och hållbara tjänster är lika stark än idag.

Vansbro Snickeri startade som ett familjeföretag med inriktning på trapptillverkning år 1939 av familjen Forsberg. År 1945 övergick dock fokuset till just köksinredning och så förblev det. År 2014 tog Thord Berglund över i fem år tills dagens ägare, Mattias Windahl började leda med ambitionen att tillhandahålla prisvärda och gedigna köksrenoveringar.

Anlita oss för att renovera ditt kök

När du väljer att låta oss renovera ditt kök kan du vara säker på att de interiörer vi tillverkar har bearbetats med stor omsorg och granskats ur våra detaljinriktade snickares ögon i varje del av processen. Med närproducerat virke, lokala leverantörer av material och miljövänliga färger, ser vi även till att ditt kök gynnar såväl Dalarna som planetens hälsa i stort.

Välkommen att kontakta oss på Vansbro Snickeri! Vi hjälper dig förverkliga ditt drömkök.

Få rådgivning och offert när du ska renovera kök i Dalarna

Drömmer du om ett vackert och gediget kök som är hållbart både miljö- och kvalitetsmässigt? Vi på Vansbro Snickeri har i över 75 år hjälpt dalafolket med kundanpassade köksrenoveringar av högsta kvalitet.

Få rådgivning och offert när du ska renovera kök i Dalarna

Boka platsbesök