Kontakta oss om du vill renovera kök i Dalarna!

Kontakta oss om du vill renovera kök i Dalarna!

Planerar du att renovera ditt kök i Dalarna? Vi har hantverkare i Vansbro som gladeligen hjälper dig med allt från rådgivning och inspiration till offertlämning, tillverkning och installation av ditt drömkök.

Vansbro Snickeri är ett lokalt och erfaret företag i Vansbro som hjälper privatpersoner som vill renovera kök i Borlänge och övriga Dalarna med fokus på skräddarsydda lösningar, gediget hantverk, hållbarhet och närproduktion.

Vi hjälper till med allt från ommålning av ditt nuvarande kök till tillverkning, leverans och montering av rejäla egenbyggda köksinteriörer. Med vårt stora hantverkskunnande och nära kundkontakt kan vi skräddarsy våra tjänster exakt efter dina behov och önskemål och ser alltid till att leverera perfekta slutresultat.

Vi på Vansbro Snickeri visar dig gladeligen hur vi kan omvandla ditt kök till ett rum att längta hem till. Fyll i vårt kontaktformulär på sidan, så återkopplar vi till dig inom kort för att boka in ett platsbesök inför din köksrenovering, alternativt en rundtur på vår visningsdel i vår snickeriverkstad i Vansbro. Du är också välkommen att ringa eller mejla oss - vi svarar snabbt!

Få rådgivning och offert när du ska renovera kök i Dalarna

Drömmer du om ett vackert och gediget kök som är hållbart både miljö- och kvalitetsmässigt? Vi på Vansbro Snickeri har i över 75 år hjälpt dalafolket med kundanpassade köksrenoveringar av högsta kvalitet.

Kundrecensioner

A
Finaste Köksinredningen! Riktiga grejor inget fusk ♥️
Ann-Charlotte Ribeiro
H
Trevligt och kunnigt bemötande, snabba svar och leveranser. Välgjorda produkter som håller hög standard och framförallt anständiga priser.
Houzz